Produsele Asociatiei Quasar

Faina de migdale 500g Kotys

Faina de migdale este obtinuta prin macinarea fina a migdalelor, oferind o varianta nutritiva si fara gluten fata de faina clasica din cereale.

Se gaseste online pe site-urile si in magazinele fizice de produse naturale ale Membrilor Asociatiei Quasar.

Categorii: , ,

Descriere

Faina de migdale – Alternativa sanatoasa fara gluten, bogata in proteine si fibre

Faina de migdale este obtinuta prin macinarea fina a migdalelor, oferind o varianta nutritiva si fara gluten fata de faina clasica din cereale. Cu un continut ridicat de proteine vegetale, fibre si grasimi benefice, aceasta faina adauga preparatelor un gust delicat si o textura usoara, fiind perfecta pentru retete sanatoase si diete speciale.

Beneficii nutritionale:

  • Excelenta sursa de proteine vegetale si grasimi sanatoase
  • Continut ridicat de fibre, sustinand sanatatea digestiva si mentinand senzatia de satietate
  • Bogata in antioxidanti si vitamina E, cu rol in mentinerea sanatatii pielii
  • Fara gluten, ideala pentru regimurile low-carb, paleo si keto

Mod de utilizare:

Faina de migdale poate fi folosita individual sau amestecata cu alte tipuri de faina pentru a imbunatati textura produselor de panificatie si patiserie.

Idei de consum:

  • Ingredinent principal in prajituri, briose, biscuiti sau clatite
  • Adaugata in aluaturi pentru paine fara gluten sau blaturi de tort
  • Folosita pentru a ingrosa sosuri sau pentru a adauga consistenta smoothie-urilor
  • Baza ideala pentru batoane proteice, bomboane raw sau alte gustari sanatoase

Valori nutritionale / 100g:

  • Calorii: 2533 kj/ 612 kcal
  • Grasimi: 52g, din care acizi grasi saturati: 4.3g
  • Glucide: 4.9g, din care zaharuri: 3.5g
  • Fibre: 9.7g
  • Proteine: 26g
  • Sare: 0.11g

Tara de provenienta: SUA

Produs in: Spania