Produsele Asociatiei Quasar

Batoane de scortisoara 70 gr Kotys

Scortisoara coaja este un condiment care provine din coaja exterioara a arbustului de scortisoara (Cinnamomum cassia). Coaja este rulata si uscata pentru a crea tijele de scortisoara, cunoscute sub forma de betisoare sau batoane. Acest condiment are o culoare bruna deschisa pana la rosiatica si emana o aroma puternica, dulce si condimentata.

Se gaseste online pe site-urile si in magazinele fizice de produse naturale ale Membrilor Asociatiei Quasar.

Categorii: , ,

Descriere

Scortisoara coaja este un condiment care provine din coaja exterioara a arbustului de scortisoara (Cinnamomum cassia). Coaja este rulata si uscata pentru a crea tijele de scortisoara, cunoscute sub forma de betisoare sau batoane. Acest condiment are o culoare bruna deschisa pana la rosiatica si emana o aroma puternica, dulce si condimentata.

Ingrediente:

100% batoane de scortisoara (Cinnamomum Cassia).

Caracteristici:

Aroma si gust distincte: Scortisoara coaja are o aroma puternica si dulce, cu note condimentate si putin lemnoase, care o fac perfecta pentru a adauga profunzime si caldura preparatelor.

Textura uscata si fragila: Coaja de scortisoara este uscata si fragila si poate fi utilizata fie sub forma de tije intregi, fie macinata pentru a obtine pulbere.

Beneficii:

  • Arome delicioase: Scortisoara in coaja adauga o aroma distincta si calda preparatelor, imbunatatind gustul dulciurilor, al prajiturilor si al multor feluri de mancare.
  • Proprietati antioxidante: Scortisoara contine antioxidanti care pot contribui la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea sanatatii generale.
  • Posibile beneficii pentru sanatate: Consumul moderat de scortisoara poate avea efecte pozitive asupra nivelului de zahar din sange si asupra sanatatii inimii.

Mod de utilizare:

Scortisoara in coaja poate fi folosita in diverse moduri:

Condiment: Adaugati tijele de scortisoara intregi sau scortisoara macinata in mancarurile cu legume, carne, orez sau cereale pentru a adauga o nota dulce si condimentata.

Bauturi calde: Scortisoara este perfecta pentru a condimenta ceaiul, cafeaua sau ciocolata calda.

Deserturi: Adaugati scortisoara in prajituri, clatite, tarte si budinci pentru a le imbogati cu aroma si gust.