Batoane de scortisoara 70 gr Kotys
Scortisoara coaja este un condiment care provine din coaja exterioara a arbustului de scortisoara (Cinnamomum cassia). Coaja este rulata si uscata pentru a crea tijele de scortisoara, cunoscute sub forma de betisoare sau batoane. Acest condiment are o culoare bruna deschisa pana la rosiatica si emana o aroma puternica, dulce si condimentata.
Se gaseste online pe site-urile si in magazinele fizice de produse naturale ale Membrilor Asociatiei Quasar.
Descriere
Scortisoara coaja este un condiment care provine din coaja exterioara a arbustului de scortisoara (Cinnamomum cassia). Coaja este rulata si uscata pentru a crea tijele de scortisoara, cunoscute sub forma de betisoare sau batoane. Acest condiment are o culoare bruna deschisa pana la rosiatica si emana o aroma puternica, dulce si condimentata.
Ingrediente:
100% batoane de scortisoara (Cinnamomum Cassia).
Caracteristici:
Aroma si gust distincte: Scortisoara coaja are o aroma puternica si dulce, cu note condimentate si putin lemnoase, care o fac perfecta pentru a adauga profunzime si caldura preparatelor.
Textura uscata si fragila: Coaja de scortisoara este uscata si fragila si poate fi utilizata fie sub forma de tije intregi, fie macinata pentru a obtine pulbere.
Beneficii:
- Arome delicioase: Scortisoara in coaja adauga o aroma distincta si calda preparatelor, imbunatatind gustul dulciurilor, al prajiturilor si al multor feluri de mancare.
- Proprietati antioxidante: Scortisoara contine antioxidanti care pot contribui la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea sanatatii generale.
- Posibile beneficii pentru sanatate: Consumul moderat de scortisoara poate avea efecte pozitive asupra nivelului de zahar din sange si asupra sanatatii inimii.
Mod de utilizare:
Scortisoara in coaja poate fi folosita in diverse moduri:
Condiment: Adaugati tijele de scortisoara intregi sau scortisoara macinata in mancarurile cu legume, carne, orez sau cereale pentru a adauga o nota dulce si condimentata.
Bauturi calde: Scortisoara este perfecta pentru a condimenta ceaiul, cafeaua sau ciocolata calda.
Deserturi: Adaugati scortisoara in prajituri, clatite, tarte si budinci pentru a le imbogati cu aroma si gust.