Despre vitamina 17 sau amigdalina, laetrile asa cum mai este denumita, se spune ca este benefica in lupta cu tumorile, ca parte din tratamentul alternativ.

Aceasta vitamina se regaseste in cantitati generoase si in alimente, precum mere sau caise, mai precis in samburii acestor fructe.

Actiunea benefica a acestei vitamine ajuta la detoxifierea organismului, sustinand imunitatea si contribuind activ si la preventia fata de unele boli. Descompune si elimina acele celule daunatoare, responsabile cu aparitia diverselor boli.

Beneficiile vitaminei B 17

Sunt studii ce fac asocierea intre vitamina B 17 si cancer. Cu rol preventiv, aceasta vitamina poate fi administrata cu succes. In ceea ce priveste tratamentul cancerului, se poate spune ca un astfel de supliment poate fi utilizat cu eficienta secundara. Asta pentru ca actiunea sa benefica contribuie la regresia celulelor canceroase, prin distrugurerea acestora in mod selectiv. In plus, boala de tip cancer are, printre altele si o cauza legata de deficienta unor vitamine, iar B 17 are un rol complex in restabilirea sanatatii organismului.

In alte variante, teoriile care circula numesc aceasta vitamina drept eficienta in ameliorarea simptomelor asociate cancerului, mai ales in stadiile avansate. Cu efect analgezic si antiinflamator, regleaza tensiunea arteriala si imbunateste starea generala.

Vitamina B 17 sau chimioterapia naturala

Concret, aceasta vitamina este benefica si chiar ajunge sa fie supranumita chimioterapie naturala datorita a doi compusi, o alhedica benzoica si cianura. Luate separat, cele doua pot fi toxice, insa in compozitia acestei vitamine nu au acest efect. Modul selectiv in care ataca doar celulele cancerigene si nu pe cele sanatoase se refera si la enzima numita Rhodanese.

Amigdalina sau vitamina B 17 este cunoscuta inca din vremuri stravechi. Extrasa din migdale amare, de unde si numele sau, aceasta a fost folosita inclusiv pentru boli de piele, conform insemnarilor din China si Egiptul Antic.

In varianta actuala, avem produse din inima naturii care ne ajuta sa ne mentinem sanatosi. O dovada in acest sens este produsul Vitamina B17 Preventum (pleurotus), o combinatie unica de vitamina B 17, proteina vegetala, cu extracte naturale, printre care ginseng, pulbere de catina sau extract de orz verde.


Vitamina B17 – Preventum

Are in compozitia sa de asemenea si:

  • Pleurotus Ostreatus – cu efect antibacterian, antioxidant si antitumoral.
  • Acai – antioxidant eficient.
  • Extract de Beta D 1,3-1,6 glucan – ce actioneaza asupra colesterolului si a celulelor canceroase.

Bine tolerat, cu indicatie de a consuma pana la 3 capsule per zi, un astfel de tratament poate fi o cura repetata de 2-3 ori pe an. Are rol si asupra artritei, ameliorand durerea, cu actiune asupra tensiunii de asemenea.

Cat de sigura este aceasta abordare? Un supliment alimentar, administrat corect si responsabil poate avea efecte benefice si nu contrariul. Este recomandat avizul medicului curent, respectarea dozelor si a modului de administrare.

Cum este indicat sa consumam vitamina B 17?

Nu se poate spune ca exista o doza specifica, intrucat aceasta poate fi ajustata in functie de fiecare caz si nevoile organismului. Nu sunt insa doze mari recomandate, evitandu-se asadar si eventuale efecte secundare. Ea va face insa parte dintr-un plan complex de tratament, alaturi de dieta echilibrata. In cazul unui disconfort, post consum, este indicata stoparea administrarii pana la noi indicatii medicale.

Etichete: ,

Lasa un comentariu